22 Mayıs 2009 Cuma

35

Yarın doğum günüm tam oyuzbeş seneyi devirmenin ıstırapla karışık gururunu yaşıyacağım.hazırlıklara bir hafta önceden başladım eşe dosta haberler verildi mekan ayarlandı rezervasyonlar yapıldı yarının güzel geçmesini diliyorum.
Ailenin büyük kızı olarak biraz ezildim biraz büzüldüm ergenlikte çok acı çektim sevdim sevilmedim bazen beğenildim bazen ben kimseyi beğenmedim istikrardan bir haber vurdum duymaz seneler tükettim.Koca bir kız olduğumda akıllı bi adamla evlendim sevdim sevildim beraber büyümeye,yolumuza iki çocuk katıp kendimizi bırakıp onlar için devam ettik.
Yarından umutlu,sağlık ve huzur diliyorum.
Kendimi ne yolun yarısında nede bu yaşın bunalımında hissetmiyorum, gerçi son bir senedir hiç otuzdört diyemedim otuz üçte kaldım otuz beş demeye dilim varır mı? bilmem.

2 yorum:

  1. Ceren Hanim, yeni yasinizi kutlarim. 35'i 2 yıl önce geçmiş biri olarak hayatın fazla değişmediğini söyleyeyim. Sizlere iyi eğlenceler yaşgünü partisinde, ben maalesef gelemiyorum ama arayacağım sizi :)

    YanıtlaSil
  2. ceren hanım doğumgününüz kutlu ve mutlu olsun, nice güzel seneler sizin olsun işte bunun gibi bilimum şeyler, hadi öptüm...

    YanıtlaSil